22 Ekim 2007 Pazartesi

music and lyrics

uzun zamandır ilk kez bir romantik komediden bu kadar keyif aldım. music and lyrics. çok keyifliydi. hugh grant'in 80'lerdeki hali ve kıyafetler ve saçlara olan ironik yaklaşım hoştu, ki ben çok severim 80'leri, hem müziği hem tarzı asil bir komedidir benim gözümde hep. 90'lı yıllarda yerden yere vurulan 80'ler işin ilginci benim kuşağım olan, 80'li yıllarda çocuk olanlar için pek kıymetlidir. üniversitedeyken de en çok rağbeti hep 80'ler partisi görmez miydi zaten?


drew mimikleriyle filme renk katmış, her zamanki gibi hafif şekere bulanmış, impulsive highly sensational girl imajıyla çıktı karşımıza. oyunculuğuna lafım yok ama bir kere de şu romantik komedilerde en ufak zorlukta arkasını dönüp gitmeyecek bir kadın karakter yazılsa ne güzel olur diye düşünüyorum.

kıyafetler ise süperdi. nedense romantik komedilerdeki kostümler hep aynı, tamam, konular da aynı ama bence bu filmdeki kıyafetler kıyafetler süperdi. (dedikodumu da yaptım : )




cora karakteri, her ne kadar yardımcı oyuncu olsa da, ironisiyle süperdi. gerçekten müzik piyasası beyin yerine kremalı "şanti" taşıyan insanları barındırıyor,yapımcılar ucundan dokundurmuş .






*****her ne kadar anime tercih etsem de izmir'de anime film bulmak, çölde film bulmaktan daha zor, yine de music and lyrics, kafa dağıtmak, koltuğa uzanıp günün stresinden uzaklaşmak için ideal bir film. hugh grant'in esprileri için bile değer*****

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...