22 Kasım 2011 Salı

kitap siparişlerim

son zamanlarda bloga bir tanıdığa bakıp çıkacaktım muamelesi yaptığımın farkındayım ama her sene bu zamanlar olduğu gibi sınavların, istatistiklerin ve bilumum okul proje görevinin altında ilk kez bu kadar ezilmekteyim. ders bitse de bitmese de kalıp çalışıyorum ve öğretmenlikten çok şu kağıt işlerine zaman harcıyorum ya yanarım yanarım ona yanarım. yeni nesil öğretmenliğin tanımı kalifiye projeci, analizci ve öğrenci bilgisi girici olabilir, olmayadabilir. neyse sıkıcı konuları atlarsak senenin son kitap siparişlerini göstermemek olmaz. okuoku.com'da indirim yazısını gördüğümden beri listem elimde kitap avına çıkmıştım. sağolsunlar jet hızıyla kitaplarımı gönderdiler. bir esra-ceyda kardeşler ekürisiymiş gibi işte benim cicişlerim demek istiyorum, tutuyorum kendimi. genel bakış atarsak:
ilk olarak bu siparişle beraber alınmasa da elalemin çektiği fotolarla paylaştığım için hakkını yediğimi düşündüğüm IQ84. ilk 4 günde 400 sayfa okuduktan sonra "2,5 yıl bekledin, açgözlülük yapma" diyerek kendimi daha yavaş okuma programına aldım. ben çok sevdim, Murakami kitaplarında her hikaye aynı ama farklı...
Barış Bıçakçı'nın aslında sadece Herkes Herkesle Dostmuş Gibi'sini alacaktım ama zevkine pek güvendiğim Gülş. Sinek Isırıklarının Müellifi'ini okuyup da twitterda fotograflarını paylaşınca listeye eklememek olmaz dedim.
Margaret Atwood'un Kör suikastçı'sı yıllardır listemdeydi ancak bir türlü bulamadım ama bakın sahafta neler buldum :))
bunlar da utanç kaynaklarım. kız kitaplarım. kafa boşaltmak için filan gibi bahaneler bulamayacağım, ben eğleniyorum sabun köpüğü kitaplarla.
buncağzım da 2012'nin ilk ajandası. metis ajanda koleksiyonum var zaten.
rahat 3 ay kitap almadan dayanabilirim sanıyorum :))

14 yorum:

Sera dedi ki...

Sahaftan bulduğun Margaret Atwood'ları çok kıskandım. Gerçi bende de Kör Suikastçı ile Antilop ve Flurya var :))

Unknown dedi ki...

ben okuduktan sonra yollarım sana, sen de okursun Sera Hanımcığım hem zaten Kör Suikastçı'yı aklıma sokan da sendin :)

Sera dedi ki...

Ben de sana yollarım tabii bendekileri. Güzel olur :)

Unknown dedi ki...

:))

Ludmilla dedi ki...

1q84'u okumaya kıyamıyorum ben de. :) Bu arada sanırım piyasadaki son Kör Suikastçi'yi de ben aldım. :P Bu arada aldığın kitaplar çok güzelmiş.

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim :))) piyasadaki son Suikastçı'yı cidden almış olabilirsin :) sahaf bir şekilde temin edeceğini söyledi, beklemedeyim. IQ84'u okuyunca tartışsak pek güzel olur aslında. bu arada söylemeden edemeyeceğim, ikinizin de yorumlarını görünce pek sevindim :))

gülş dedi ki...

ah ismi geçmiş, pek sevindim :) sinek ısırıklarının müellifi kesinlikle çok güzeldi, ben de herkes herkesle dostmuş gibi'yi okumadım misal. 1q84'ü pek merak ediyorum aslında ben de ama baş ucumuzdakiler o kadaaar yığıldı ki. çok zaman lazım çoook .)

Unknown dedi ki...

Sinek ısırıklarının müellifi'ni okurken seni anacağım sanırım, sen twitterda yazdıkça o kadar merak etmiştim ki :)) keşke kitap okumak için sınırsız zaman seçeneğimiz olsa...

gülş dedi ki...

kitap blogumuza da yazı yazmıştım geçen hafta, onu da okursun istersen :)http://basucumuzdakitap.blogspot.com/2011/11/sinek-srklarnn-muellifi.html

Unknown dedi ki...

yazıyı görmüştüm ama spoiler olmasın diye okumayıp okunmak üzere sık kullanılanlara kaydetmiştim, kitabı okuyunca ilk iş senin yorumunu okumak olacak :)

neselihaller dedi ki...

benim de o kadar çok kitabım birikti ki...ama bu bile bir zevk...

Unknown dedi ki...

kesinlikle, evde okuyacağım bir kitap bulamamanın düşüncesi bile kabus :))

yazık dedi ki...

ne güzel blog

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...