22 Kasım 2011 Salı

kitap siparişlerim

son zamanlarda bloga bir tanıdığa bakıp çıkacaktım muamelesi yaptığımın farkındayım ama her sene bu zamanlar olduğu gibi sınavların, istatistiklerin ve bilumum okul proje görevinin altında ilk kez bu kadar ezilmekteyim. ders bitse de bitmese de kalıp çalışıyorum ve öğretmenlikten çok şu kağıt işlerine zaman harcıyorum ya yanarım yanarım ona yanarım. yeni nesil öğretmenliğin tanımı kalifiye projeci, analizci ve öğrenci bilgisi girici olabilir, olmayadabilir. neyse sıkıcı konuları atlarsak senenin son kitap siparişlerini göstermemek olmaz. okuoku.com'da indirim yazısını gördüğümden beri listem elimde kitap avına çıkmıştım. sağolsunlar jet hızıyla kitaplarımı gönderdiler. bir esra-ceyda kardeşler ekürisiymiş gibi işte benim cicişlerim demek istiyorum, tutuyorum kendimi. genel bakış atarsak:
ilk olarak bu siparişle beraber alınmasa da elalemin çektiği fotolarla paylaştığım için hakkını yediğimi düşündüğüm IQ84. ilk 4 günde 400 sayfa okuduktan sonra "2,5 yıl bekledin, açgözlülük yapma" diyerek kendimi daha yavaş okuma programına aldım. ben çok sevdim, Murakami kitaplarında her hikaye aynı ama farklı...
Barış Bıçakçı'nın aslında sadece Herkes Herkesle Dostmuş Gibi'sini alacaktım ama zevkine pek güvendiğim Gülş. Sinek Isırıklarının Müellifi'ini okuyup da twitterda fotograflarını paylaşınca listeye eklememek olmaz dedim.
Margaret Atwood'un Kör suikastçı'sı yıllardır listemdeydi ancak bir türlü bulamadım ama bakın sahafta neler buldum :))
bunlar da utanç kaynaklarım. kız kitaplarım. kafa boşaltmak için filan gibi bahaneler bulamayacağım, ben eğleniyorum sabun köpüğü kitaplarla.
buncağzım da 2012'nin ilk ajandası. metis ajanda koleksiyonum var zaten.
rahat 3 ay kitap almadan dayanabilirim sanıyorum :))

10 Kasım 2011 Perşembe

nihayet...

Yıllarca bekledim ama nihayet elimde (not: fotograftaki el arkadaşımın)...
aklım bu kapakta kalmadı değil ama...

‎1881 - 193∞

2 Kasım 2011 Çarşamba

geyik muhabbeti içeren bir posttur

bir arkadaşım 10 günlüğüne evinde bir arkadaşının kedisine bakıyor. attığı mesaj şu : kutusundan cikar cikmaz dolabin ustune gitti kedi. acikinca iner de mi? ne zaman sinirlensem, üzülsem bu mesaja bakıp gülüyorum, ilahi Esra, iner iner, sonra da tepende gezer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...