29 Mayıs 2011 Pazar

Dün Çağla kuzusuyla kitap kulübü için otomatik portakal'ı almak için İş Bankası yayınları'na gittik. o kadar dibimizde olmasına rağmen hiç girmemiş olmamamız ne kadar garip. Gittik kitabımızı bir de Attila İlhan'ın Ayrılık da sevdaya Dahil'ini de aldık. akşam okurken hep bunu dinledim. paylaşmamak olmazdı.

22 Mayıs 2011 Pazar

eğer


çok sıkıldığım zaman açıp buradaki yazıları okuyorum.

bir de dün gece rüyamda günübirlik İstanbul'a gittiğimi gördüm, Gümüşsuyu'nda durup Taksim mi, Beşiktaş mı diye bir o tarafa bir diğer tarafa yürüdüm, bir ara uçak bileti almak için seyahat acentası filan aradım ama sonuç olarak ne İstiklal ne de Beşiktaş ufukta görünmedi. herhalde bu sene gidemeyeceğim.

17 Mayıs 2011 Salı

evde

evimin İstiklal'de cool bir bar olduğunu, elimdeki kahvenin aslında çilek-votka olduğunu hayal ediyorum, playlist durmuyor, arada birbirinin üstüne çıkmaya çalışan Tarçın ve Coni hariç henüz pek müşterim yok ama olsun, yoksa bu bozuk mide ve bağırsakların acısına başka türlü katlanılmazzz...

9 Mayıs 2011 Pazartesi

oh dear!


1 Mayısı kutlama, Deniz'lere gönül borcu ödeme, anneyle babanın evlilik yıldönümü ve hemen ardından gelen anneler gününde hüzünlenme, himym alıntıları kullanarak başlık atma, yazamıyorum ama yazacak çok şey var diye mızırdanma, sabahları üşüme öğlenleri sıcaktan bunalma, kitapları sindire sindire okuma, acaba şu 21 gün kuralı gerçek mi, inanırsak olur mu sorunsalının yaşama, herkes diyetteyken ben niye diyet yapmıyorum diye düşünme, sınav yapıp değerlendirme, stres altındaki çocukları rahatlatma, tatile gün sayma ayı...(aslında bu sene saymıyorum)
MAYIS
oh dear!

1 Mayıs 2011 Pazar

retro aşkına

bayılıyorum retroya ve 60'lı yılları anımsatan her şeye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...